Jaaha, jaaha. Tämän päivän syömiset tähän mennessä, kammotkaa.

12:35: ruispala, tuorejuustoa, kevyt kalkkunaleike, salaattia = 80 kcal.

n. 13:00: muutama karkki = 70 kcal.

14:50: Päivällinen. Paneroitu porsaanpihvi, peruna, pinaattikastike, salaatti = Vaivaiset 500 kcal pyöristettynä..

Eli jotakin 650 kalorin luokkaa, yli päivittäisen kalorimäärän.

Pyrin syömään päivittäin n. 500 kaloria, ehdoton maksimi, joka valitettavan usein ylittyy. Jospa tänään en illalla enää retkahtaisi kovin pahasti, sitä pirkkasorbettia vain ja annos ja vaikka päärynä niin jäädään reilusti alle 700.

 

Minun pitäisi lisätä veden juomista. Olen erittäin laiska juomaan vettä, kun light-limppariakin on usein tarjolla. Säilöntäainehirmuja. Pitäisiköhän yrittää olla limpparilakossa? Niin teen, se alkaa huomenna. Ja mitähän muuta, vaalea leipä kieltoon myös. Teenkin listan.

KIELLETYT RUUAT JA JUOMAT 14.4.2008--> (ainakin toukokuun loppuun.)

* Vaalea leipä

* Limpparit, myös LIGHTLIMUT! (tämä tekee todella, todella tiukkaa, mutta yritän alkuun pyrkiä siihen että kerran viikkoon light-limpparia.)

*Rasvaiset leikkeleet

*Margariini leivällä

*Suklaa (korkeintaan kerran viikkoon Pandan tummasuklaa-patukka, 178(?) kaloria.)

*Karkit (korkeintaan kerran viikkoon pikkupussi, näin alkuun.)

 

Siinäpä onkin alkutavoitetta. Ehdotelkaa mitä muuta tuohon listaan voisi lisätä?

Muutenkin, kommentoikaa hyvät ihmiset! Kävilaskurissa on luku 307, mutta kommentteja tulee niin harvakseen että herrajesta!

Ja niin, voisikohan joku Vuodatuksen käyttäjä neuvoa miten saisin tehtyä sellaisen "näitä seuraan"-listan? En osaa : <  Hauskaa sunnuntaita kaikille, illalla kerron miten loppupäivä sujui!

EDIT// Jes, en syöny muuta isompaa illalla! Lightlimpparia join, ei kaloreita, lisäksi vähän pullataikinaa, ja hieman sorbettia, elikkä korkeintaan sadan kalorin paketti! Jee hyvä minä. En edes pullaa syönyt vaikka tein, vau! Ja poljin kuntopyörällä 14 minuuttia, 110 kaloria lähti siinä, jea! Illalla vielä vatsat, selät, kyykyt, kyljet..

P.S: Inhoan tätä Vuodatusta, tekstit hyppivät minne sattuu, ja tämä sivupohja ei oikein toimi, mutta en ole parempaakaan vielä löytänyt.