1756001.jpg

Tänään on menny syömiset tosi hyvin, mutta pahin ahmimisaika on tosin edessä..

Tarkkoja kellonaikoja en ole ottanu ylös, tässä syömiset kutakuinkin;

13:00: 4 lusikallista riisi-kanakeittoa, hapankorppu, puolikas viipale juustoa

jossain välissä vähän kakun kuorrutetta, ehkä 1,5 tl

17:00 näkkileipä, pari tl tuorejuustoa (170 kcal/ 100 g), kolme tomaattisiivua, jogurtti 60 kcal, 2 tl kaurahiutaleita

Niin, vain nuo vuhuu!

Mutta jumalauta saatana oikeasti kun vettä vaan sataa kokoajan. Ihan kokoajan! Tekis mieli lenkille niin paljon, en ole käynyt viikkoon! Mutta olen tehnyt joka ilta kuitenkin vatsoja, selkiä, kylkilihaksia, kyykkyjä, venytellyt.. Mutta lenkille lääh lääh lääh tahtoo minä!

Illalla kirjoittelen lisää sitten, nyt nyt nyt jumittaa!

 

      Iltapostaus:

         Luonnollisesti vähän romahdin tuossa illalla kun noin vähillä menin päivän. Onneksi ei ollut   kovin paha romahdus. Näkkäri täytteineen n. 70, kasvisriisipataa pari haarukallista ja teelusikallinen tuorejuustoa, sekä 6 pientä suolakeksisnacksia.

Nyt on kyllä ihan älytön nälkä. Mutta nyt kestän, nyt en romahda. Nyt mussa on sitä aitoa laihutusvoimaa, tai tahtoa! Kohta menen saunaan ja sitten pesen hampaat ja menen sänkyyn katsomaan telkkaria enkä enää sieltä poistu niin ei mittään hättää! Vatsat ja selät ja ne perusjumppaliikkeet voisin kyllä tehdä, vähänniinkuin lenkin korvikkeeksi vaikkei se kyllä aerobista olekaan.

Huomenna lähden käymään "isossa kaupungissa", saa nähdä mitä siellä tulee syötyä. Pelottaa jo vähän, varmaankin pitsalle tai vastaavaan minut raahataan.. Mutta reipas shoppailu kyllä kuluttaa ;D

Kävijälaskuri naksahti äskettäin yli 2000, vautsijeah kiitos!