On kyllä täysin tuupertunut tänne kirjoittelu, mielenkiintoa ei ole ollut. Paitsi nyt, tällä hetkellä vähän.

1723871.jpg

Tämä neiti tässä, Hayden Panettiere, ollapa kaikki tv:n julkkikset samallaisia. Ja laulajat, ja soittajat, kaikki esikuvamme. Hayden sanoi eräässä haastattelussa; "Minulla ei ole paineita ulkonäköni suhteen, pidän itsestäni juuri tälläisenä kuin olen, ja jos se ei riitä muille, heidän ei ole pakko katsoa minua."

Tässä kuvassa hän näyttää jotenkin tukevammalta kuin muissa, tiedä sitten mikä on hänen vaatekokonsa tällä hetkellä. Toivotaan etteivät paineet kaada häntäkin.

Voaah, osaisikin pitää itsestään juuri sellaisena kuin on. Onko loppupeleissä paljonkaan ulkonäöllä valtaa, meinaan seurustelua? Tuskin kukaan valitsee elämänkumppaniaan pelkän ulkonäön perusteella. Enkä usko että valitseekaan.

Mitä sitten jos maha pömpöttää, reidet tuntuvat norsun jaloilta, allit hölskyvät, perse levenee? Se kuuluu naiseen, olla jotain mistä ottaa kiinni.

NIINPÄ! Mutta kun se ei mene perille! Minä (ja varmasti monet, monet muut) haluaisin olla sellainen, josta ei saisi kiinni. Kevyt ja upea sillä tavalla. Ei ylimääräistä rasvaa.

Tällä hetkellä tuo tuntuu täysin utopiselta tavoitteelta. En laihdu ikinä !