Jotta aika kuluisi edes hieman nopeammin, listaan tänne pahimmat ongelmakohtani syömisistä, ja minkä syöminen onnistuu ilman huonoa omatuntoa.

PROBLEMO

*Karkit, sipsit, suklaa= yllättäin, voi mahoton sentään. Jos joku on ostanut karkkia/sipsiä, ja jättää ne pöydälle, en vain pysty menemään ohi ilman että maistelen yhden. No kaksi. En kuole kolmestakaan vielä.. Ja näin, ilta vierähtääkin "kevyesti" napostellen. Viimeisin esimerkki tänään, yksi karkki muuttui kymmeneksi, ohhohhoo.

*Leipä= miks leivän pitää olla niin kaloririkasta! Yksi ruispala kevyellä kinkulla ja salaatilla menee nipinnapin, mutta esimerkiksi sämpylät, paahtoleipä, yh, hyi että! Ja kun leipääkään harvemmin pystyy syömään vain yhden palasen..

*"Herkkumaitotuotteet", kuten vanukkaat, riisifrutit, kermaiset jogurtit.. Niiin hyviä, niin kalorisia. Mm, 240 kaloria hetken hurmasta, kuulostaako hyvältä? Ei. Mutta maistuu..

*Leivonnaiset= tuoretta pullaa, mikäs sen parempaa? ja kaksin aina kaunihimpi. Sama juttu marjapiirakoilla, tortuilla, kakuilla.. Keksitaikinasta lähtien kaikki maistuu.

*Jäätelö= kuuma kesäpäivä ja jätskitiskin ohitus ilman että sieltä nappaisi mitään = mahdottomuus. Ja yleensä mukaan tarttuu kaikkein kalorisin, rasvaisin ja suklaisin herkku, ja jos kukaan, mikään ei rajoittaisi niin niitä menisi monta, monta monta.. Kotona ongelmaa tuottaa kermajäätelöpakkaukset, pieni pala muuttuu puoleksi paketiksi.

*Kotiruoka = mm, lasagnea, spagettia, jauhelihakastiketta, perunoita, kanaa, niin hyvää, mutta niin kaloririkasta. Liian kaloririkasta minulle! Aina tulee huono omatunto kun pitää syödä näitä, huom, pitää, kotona kun asun. Kammottavavavdfma tjh hyrr!

*Aamupala = erityisesti jos se on jonkun muun tekemä, tai varsinkin jos en ole nähnyt sen valmistusta. Omena-rahkaherkku on ainut aamiainen jonka siedätän kunnolla. Ällöttää ajatellakin esimerkiksi puuroa..

*Maito= Ällöttää nykyisin. Kauheaa, makeaa, kalorilitkua. Tämänkin äkkäsin vasta kun tämä touhu alkoi. Tekee pahaa juoda tätäkin hyi.

EI PROBLEMO

*Suurin osa hedelmistä = Omena, päärynä, nektariini, persikka, luumut, namnam ja harvemmin tulee huonoa omatuntoakaan. Nykyisin on tosin saatava tietää tarkka paino hedelmästä että saan mielenrauhan..!

*Omena-rahkaherkku = Itsetehty superherkku, sisältää omenan ja kaksi ruokalusikallista rahkaa, täyttävää ja kaloreita n. 55. Tarpeen mukaan makeutus makeutusaineilla :)

*Vihannekset= Tomaatti, kurkku, porkkana, perinteiset suosikit kevyesti.

*Kevyet jogurtit= Ingmanin 150 gramman mansikkajogurtti, koko purkissa 60 kaloria! Ja maistuu sitäpaitsi aivan "kunnon" jogurtilta, ei ole sellaista litkut kuten esim. Valion kevytjogurtit, vaan täyteläistä ja sokerisen makuista : )

*Light-limpparit = HERKKUA! Juon ehkä liikaakiin.. 8) Pepsimax, coca-cola ligh ja light-sprite/ 7 up erityisesti namnam.

*Kahvi ja tee = ei kai selittelyjä vaadi. Onneksi on keksitty makeutusainepuristeet, loistavaa, voi juoda huoletta makeaakin kahvia.

*Mehujäät = Jos oikein tekee mieli makeaa, yksi mehujääpuikko = 32 kaloria. Erityisesti Rainbowin päärynä/vadelmamehujäät, joita saa monipakkauksissa.

*Kasvissosekeitto = Herkkua, herkkua herkkua, täyttävää ja kevyttä.

GRRRRRRRRRRR TYLSÄÄÄÄÄ